homeL'empresa

L'empresa

Vestíbul d'entrada a Euro Geotecnica

EUROGEOTECNICA, creada al 1990 és una societat independent de caire pluridisciplinar plenament consolidada en l’àmbit de la Geotècnica i l’enginyeria de Túnels, amb unes referències sòlides que avalen la seva competència en aquests dominis de l’enginyeria.

En el decurs del temps, la societat ha anat evolucionant i incorporant noves especialitats com el Medi Ambient, l’auscultació i Instrumentació d’obres i la Geoinformàtica, amb la creació i desenvolupament de bases de dades geotècniques i els sistemes GIS. En un àmbit més general la societat disposa d’un equip d’enginyeria potent per a la realització de projectes d’ enginyeria del transport per carretera i ferrocarril.

El principal actiu de l’empresa són les persones que la integren generant confiança en els nostres clients i fomentant l’esperit de treball en equip entre les diferents àrees d’especialitat.

La societat centra el seu esforç continuat en l’especialització en l’enginyeria del terreny aplicada a l’obra civil, potenciant de manera permanent la recerca i d’innovació dins d’aquests camps, dedicant una part substancial dels seus ingressos a projectes específics de recerca.

©2017 Euro Geotecnica
Avgda. Corts Catalanes 5-7, 2a planta - 08173 Sant Cugat del Vallès (BCN) - Tel. +34 93 583 04 80 Fax +34 93 583 69 60