Codi Ètic

Codi Ètic

El nostre codi ètic es regeix en base els següents principis que fan d’EURO GEOTECNICA una empresa seriosa amb un compromís de futur tant amb els seus clients com amb els seus treballadors.

  • Desenvolupament personal

L’empresa pren cada un dels seus treballadors com un projecte individual i col·lectiu on la principal missió d’ambdós és créixer amb llibertat i responsabilitat.

  • Transmissió del coneixement

L’empresa posa a la disposició dels seus clients, treballadors i col·laboradors un equip de tècnics especialitzats que es puguin anticipar a les necessitats creixents del mercat de manera que totes les persones que participen en aquest projecte se’n puguin beneficiar.

  • Innovació

L’empresa busca solucions creatives per millorar els seus processos de treball i diferenciar-se de les empreses competidores.

  • Transparència

L’empresa aposta per la comunicació de la informació relativa als seus treballadors, col·laboradors i clients mostrant-se de forma clara i franca amb cada un d’ells.

  • Confidencialitat

L’empresa assegura la total confidencialitat de les dades facilitades pel client, ja sigui en forma de documentació o en forma de coneixement per part del nostre equip tècnic

©2017 Euro Geotecnica
Avgda. Corts Catalanes 5-7, 2a planta - 08173 Sant Cugat del Vallès (BCN) - Tel. +34 93 583 04 80 Fax +34 93 583 69 60